Over Natalis

Natalis ontwikkelt concepten binnen de zorg, met name op het gebied van zwangerschap en bevalling. Sinds 1992 levert Natalis - veelal in dienst van zorgverzekeraars - op maat samengestelde kraampakketten aan zwangere vrouwen. In de loop der jaren is de dienstverlening echter behoorlijk uitgebreid.

Webshops

In aanvulling op het leveren van producten rondom de zwangerschap biedt Natalis de mogelijkheid om voor klanten webshops in te richten en deze te exploiteren. We nemen desgewenst de hele bedrijfsvoering uit handen; van ontwerp en onderhoud tot voorraadbeheer, afhandeling en verzending.

Loyalty

Natalis heeft daarnaast ruime ervaring in het ontwikkelen en leveren van private label artikelen en het bedenken en opzetten van loyaliteitenacties; om klanten te werven, te behouden en ter vergroting van de klantwaardering. Bovendien heeft u er geen omkijken naar, want Natalis neemt het hele traject uit handen, van conceptontwikkeling tot automatisering en uitlevering.

Fulfilment

Onder de naam FullSpirit zorgt Natalis voor de ontwikkeling, productie en het op voorraad houden van promotionele artikelen. Van ontwerp tot productie, orderbegeleiding, advies en facturering, kortom: met Fullspirit wordt u het werk uit handen genomen en bespaart u zowel tijd als kosten.

Historie

Het bedrijf Natalis is in 1992 opgericht door Hans Weerwag met de introductie van het kraampakket in de Nederlandse markt. Sindsdien hebben miljoenen Nederlandse vrouwen Natalis-producten gebruikt tijdens en na hun bevalling. Natalis is daarmee een vertrouwde naam geworden binnen veel gezinnen.

In 2016 heeft Hans’ zoon Pascal de leiding over het bedrijf overgenomen. Natalis is gevestigd in Almere.

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem contact met ons op.

Ook van Natalis:
www.fullspirit.nl